Aitana's


Descripció

Ací rau la clau de la felicitat dels adolescents, està clar que sóm una mica estressants, que no hi ha qui ens entengui i que és difícil tractar amb nosaltres si no ets uns dels nostres, però recorda... tots em passat o passarem per l'adolescencia, és inevitable.

I per tot açò hem decidit inspirar pares, fills i families senceres per a que, així, els adolescents de la casa siguen una mica més feliços, ja que , en cas de no tenir un dormitori que ens faça sentir còmodes, que per fi estem a casa i amb energia suficient per a estudiar en eixes llarges nits en vetla, però també per a descansar quan ja finalment i gràcies als deus, has acabat la torre de feina de final d'avaluació.

També volem espais funcional, on pugues fer tot açò i a més et sentes orgullos/a de ensenyar-la als teus amics, on tots esteu a gust i pugau passar llarges estones parlant del que siga o simplement gaudint d'estar junts en aquesta maravellosa cambra.

En aquest apartat trobareu imatges inspiradores que anirem canviant cada setmana. Amb elles esperem que us inspireu per a reformar, o amoblar desde zero el vostre dormitori, així visqueu a soles, en parella, o en famila.

A continuació expossarem diferents estils de dormitoris que són tendencia ultimament:

Turquesa con estilo:

Nice and Easy (N&E):


Tumblr Goals:


Tumblr Hippie: