Aitana's


Descripció

Aaaa... *llarg suspir* la secció d'adults, quin gran misteri en realitat, no creieu?
I es que els adult, més que en cap altra etapa de la vida nececiten un refugi, més que un dormitori - en paraules de la meva mare- ja que, els dies són molt llargs i molt curts a la vegada i de tant en tant u perd la noció del temps i ja no sap en quin dia viu i quan va ser la última vegada que va passar temps de "relax", però de "relax" de veritat, del que et deixa com nou.

Hi ha gent que ho aconsegueix amb ioga o meditació, hi ha qui ix a correr o qui practica esports d'equip, hi ha també qui prefereix un apocalipsi zombi assegut a la butaca i hi ha qui prefereix un bon llibre o una dutxa, però totes aquestes persones, aparentment tant diferents, tenen una cosa en comú, totes , al final de la jornada buscaran eixe lloc reconfortant al que acodir i possar punt i final (definitivament) a una llarga (o curta) jornada, tots i cadascún d'ells, sense esepció.

I... benvolguts seguidors això és el que oferim nosaltres!!

En aquest apartat trobareu imatges inspiradores que anirem canviant cada setmana. Amb elles esperem que us inspireu per a reformar, o amoblar desde zero el vostre dormitori, així visqueu a soles, en parella, o en famila.

A continuació expossarem diferents estils de dormitoris que són tendencia ultimament:

Vintage:


Industrial:


Minimalista: